Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een pagina op mijn website dupliceren

Als je snel meerdere pagina's met vergelijkbare inhoud wilt maken, maak je een kopie van je pagina.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Plaats in de sitenavigatie de muisaanwijzer op de pagina die je wilt kopiëren en selecteer hetpagina -instellingen tandwielpictogram Instellingenmenu . Selecteer Pages in de mobiele app en selecteer vervolgens hetverticaal kebabmenu met drie stippen menu.
  5. Selecteer Pagina dupliceren .
  6. Gebruik pagina -instellingen om de naam van je pagina te wijzigen (of om deze te verbergen voor navigatie). Je kunt je pagina's ook opnieuw indelen of van je pagina's een vervolgkeuzemenu maken .
  7. Ga door met het aanpassen van je pagina door inhoud in een sitesectie te bewerken, een sectie toe te voegen, een sectie te kopiëren of een sectie te verwijderen .
  8. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .