Een overdracht van GoDaddy naar een andere registerhouder accepteren of afwijzen

Nadat je een overdracht naar een nieuwe registerhouder hebt goedgekeurd, wordt het overdrachtsproces versnelt door de overdracht te accepteren. Overdrachten worden automatisch geaccepteerd binnen vijf dagen nadat je de overdracht hebt goedgekeurd bij je nieuwe registerhouder, tenzij je de overdracht afwijst. Als je de overdracht afwijst, wordt het domein niet overgeplaatst naar een andere registerhouder en blijft het in jouw account.

Opmerking: Dit proces is niet beschikbaar voor .eu of .de-domeinnamen.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. In het menu Domeinen selecteer je Overdrachten:
    overdrachten selecteren via het menu Domeinen
  3. Onder de kop Overdrachten in behandeling selecteer je Uitgaande overdrachten.
    inkomende of uitgaande overdrachten
  4. Vink het vakje aan naast de domeinen die je wilt accepteren. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  5. Selecteer Accepteren om door te gaan met de overdracht of Afwijzen om de overdracht te annuleren.
  6. Bevestig je selectie in het nieuwe scherm.

Opmerking: De domeinoverdracht kan 5 tot 7 dagen duren.