Een nieuwe lijst selecteren, verplaatsen en maken van een zoekopdracht

Wanneer je op het tabblad Abonnees klikt, kun je de hele lijst met contactpersonen bekijken. Je kunt deze lijst (of elke andere lijst) filteren door middel van zoektermen.

Zoeken in Je abonnees

1. Typ in het Zoekvak (rechtsboven in het veld Abonnees, naast het vergrootglas) om te zoeken naar overeenkomende vermeldingen. Je kunt dit op twee manieren doen:
    • Typ bijvoorbeeld ‘@yahoo.com’ of ‘Smit’ en zoek op deze termen.
    • Of... als je meer informatie wilt zoeken dan het e-mailadres en de naam, voer dan een ‘tag’ in, gevolgd door de waarde die je zoekt. Voer bijvoorbeeld in: ‘Stad:Chicago’

Je zoekresultaten selecteren:

2. Klik op het vakje naast E-mail en controleer ofGoDaddy Email Marketing alleen een vinkje plaatst naast alle contactpersonen (alleen te zien op deze pagina) uit je zoekopdracht.
  3. Als je een lange lijst met contactpersonen hebt (met meerdere pagina’s), klik dan op de optie: "Select _ people?" uit je zoekopdracht, zodat je alle resultaten kunt zien.

Tada! Het is gelukt! Je hebt al je zoekresultaten geselecteerd. Maar nu: wat kun je hiermee doen? Je kunt de resultaten exporteren als csv- of xls-bestand, of ze toevoegen aan een nieuwe of bestaande lijst.

Je zoekresultaten toevoegen aan een nieuwe of bestaande lijst:

Stel dat je alle contactpersonen die bepaalde informatie gemeen hebben wilt verplaatsen naar hun eigen lijst. Bijvoorbeeld iedereen met een Yahoo-e-mailadres of iedereen uit dezelfde stad.

Nadat je de matches hebt gezocht en geselecteerd, klik je op de knop Toevoegen aan in de rechterbovenhoek, en kies je een bestaande lijst. De selectie wordt nu toegevoegd aan deze lijst.

Je kunt ook een nieuwe lijst maken met alleen deze geselecteerde contactpersonen door de naam van de nieuwe lijst in te voeren in het veld aan de onderkant.

Je zoekresultaten exporteren:

Als je de lijst liever wilt exporteren, klik dan op de knop Exporteren en kies vervolgens of je de lijst wilt exporteren in csv- of xls-formaat. Je ontvangt de downloadlink in een e-mail. Klik erop met de rechtermuisknop om het geëxporteerde bestand te downloaden.