Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een nieuw account aanmaken

Wil je Get Paid and Online Bookkeeping gebruiken, maar heb je geen account ingesteld? Volg de onderstaande stappen om een nieuw account in te stellen.

Opmerking: als je al een GoDaddy -account hebt en op Instellen hebt geklikt in je Get Paid and Online Bookkeeping -account, volg je de stappen hier om te upgraden. Als je niet zeker weet of je het installatieproces al hebt gestart, ga dan naar de pagina Mijn account in GoDaddy. Als je nog steeds de knop Instellen ziet, volg je de onderstaande stappen.

Get Paid and Online Bookkeeping instellen

  1. Log in bij je Accountmanager.
  2. Klik op Get Paid and Online Bookkeeping .
  3. Klik op Beheren .
  4. Selecteer welk account je wilt koppelen of sla deze stap over om het product te verkennen.

Bekijk deze onderwerpen om je op weg te helpen met Get Paid and Online Bookkeeping. Dit artikel helpt je bij het instellen van factureringsfuncties.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.