Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een minimumprijs instellen voor domeinveilingen

Je kunt de optie kopen om een minimumprijs in te stellen, of de laagste prijs die je accepteert voor een domeinnaam, voor je vermeldingen op GoDaddy -veilingen. Als je een minimumprijs instelt, kun je een lagere minimumprijs instellen om potentiële kopers aan te moedigen een eerste bod te plaatsen, maar het zorgt ervoor dat het domein alleen wordt verkocht als aan de minimumprijs wordt voldaan.

Je kunt alleen een minimumprijs instellen voor domeinnamen die worden aangeboden voor een openbare veiling. Zie voor meer informatie over je opties voor het vermelden van domeinnamenUitleg over advertentie-opties van GoDaddy .

Je kunt geen minimumprijs instellen of verhogen nadat de veiling is gestart. Je kunt een minimumprijs echter verlagen. Zie voor meer informatie

.

  1. Log in op uw GoDaddy-veilingen account.
  2. Selecteer in het hoofdmenu Vermeld een domein . De pagina List a Domain wordt weergegeven.
  3. Opmerking: als je niet ten minste één betalingstype hebt toegevoegd aan je GoDaddy -veilingen -account, wordt het bericht Account niet gevonden weergegeven. Klik op OK om naar de pagina Mijn instellingen te gaan. ZieDe accountinstellingen van je GoDaddy-veilingen bewerken voor instructies over het toevoegen van een betalingstype. Als je klaar bent, klik je op Een domein vermelden om terug te keren naar de pagina Je domein vermelden.

  4. Voer in de velden Domeinnaam en Bevestig domeinnaam de domeinnaam in die je wilt vermelden.
  5. Selecteer bij Type vermelding de 7-daagse openbare veiling .
  6. Vink het vakje Reserveringsprijs toevoegen voor $ 4,99 aan en vul vervolgens de velden in zoals aangegeven.
  7. Klik op Doorgaan.
  8. Voer in het veld Reserveringsprijs invoeren je minimumprijs in.
  9. Lees en accepteer de Servicevoorwaarden.
  10. Klik op Afrekenen en ga door met afrekenen.

Zie voor meer informatie over domeinnaamveilingenDomeinvermeldingen maken op GoDaddy-veilingen vanuit Domeinbeheer .


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.