Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een menu of prijslijst toevoegen

De sjabloon Menu/prijslijst stelt je in staat om details en prijzen weer te geven voor een verscheidenheid aan producten of services. Voorbeelden: brunchvoorgerechten, reispakketten met bestemmingshoogtepunten en kosten of zelfs sportevenementen met begintijden en toegangsprijzen.

Deze video maakt deel uit van de How-To-serie voor Geavanceerde functionaliteit toevoegen in Webbouwer

1. Ga naar je GoDaddy
productpagina .
  • Schuif naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  • Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  • Ga naar de pagina en locatie waar je een menu of prijslijst wilt toevoegen en voeg een sectie toe .
  • Zoek naar de sectie Menu/prijslijst.
  • Selecteer een lay -out in het deelvenster Menu/prijslijst.
  • Wanneer de bevestiging Sectie toegevoegd verschijnt, begin je met het aanpassen van je opties in de sectie Menu/prijslijst .
    Pas je invoer aan

Velden en knoppen in het deelvenster Menu/prijslijst

• Titel : Voer een titel in die je menu of prijslijst kort beschrijft.
    • Categorie toevoegen : Klik op de knop om meer categorieën te maken, één voor één.
    • Eerste/tweede categorie : Klik op elke knop om de naam van de categorie en de beschrijvingsregel te wijzigen. (Verwijder de tijdelijke tekst als je niet wilt dat er een beschrijvingsregel wordt weergegeven.)
    • Voetnoot : Voer een voetnoot in. Dit kan alles zijn wat je maar wilt, zoals het fooienbeleid van een restaurant of toeslagen voor prijslijsten. (Verwijder de tijdelijke tekst als je niet wilt dat er een voetnoot wordt weergegeven.)
    • Categorie verwijderen : Klik op de knop onderaan het paneel om een geselecteerde categorie te verwijderen.
  • Om de details van een item te wijzigen, zoals de prijs, selecteer je een categorieknop en vervolgens de knop van dat item. Wanneer je de tekst aanpast , heb je ook de mogelijkheid om te linken naar een andere pagina, URL, telefoonnummer, e -mail of productcategorie. (Selecteer Item toevoegen om een nieuw item te maken.)
  • Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.
  • Meer informatie

• Pas de tekst aan om te linken naar een andere pagina, URL, telefoonnummer of e -mail. Als je een Commerce -abonnement hebt, kun je ook koppelen aan een productcategorie ( vergelijk pakketten en prijzen ).
    • Andere restaurantgerelateerde secties die je kunt toevoegen zijn Online bestellen restaurant , mogelijk gemaakt door ChowNow, en Reserveringen met OpenTable .