Webbouwer Help

Een menu of prijslijst toevoegen

De sjabloon Menu/prijslijst stelt je in staat om details en prijzen weer te geven voor een verscheidenheid aan producten of services. Voorbeelden: brunchvoorgerechten, reispakketten met bestemmingshoogtepunten en kosten of zelfs sportevenementen met begintijden en toegangsprijzen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Scrol in de hoofdweergave van je site naar waar je een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  4. Klik op Menu/prijslijst in het rechterdeelvenster.
    Klik op Sectie toevoegen
  5. Klik op een lay-out in het deelvenster Menu/prijslijst.
  6. Zodra de bevestiging Sectie toegevoegd verschijnt, kun je beginnen met het aanpassen van je instellingen in de sectie Menu/prijslijst.
    Je invoeren aanpassen
    Velden en knoppen in het deelvenster Menu/prijslijst
    Titel Voer een titel in die je menu of prijslijst kort beschrijft.
    Categorie toevoegen Klik op de knop om meer categorieën te maken, waarbij je telkens één categorie tegelijk maakt.
    Eerste/tweede categorie Klik op de afzonderlijke knoppen om de categorienaam en beschrijvingsregel te wijzigen. (Verwijder de tijdelijke tekst als je geen beschrijvingsregel wilt weergeven.)
    Voetnoot Voer een voetnoot in. Dit kan van alles zijn, zoals als het fooienbeleid van een restaurant of extra kosten bovenop de prijslijst. (Verwijder de tijdelijke tekst als je geen voetnoot wilt weergeven.)
    Categorie verwijderen Klik op de knop aan de onderkant van het deelvenster om een geselecteerde categorie te verwijderen.
  7. Als je details van een artikel wilt wijzigen, zoals een prijs, klik je op een categorieknop en vervolgens op de knop van het desbetreffende artikel. (Klik op Artikel toevoegen om een nieuw artikel toe te voegen.)
    Artikelen toevoegen
  8. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  9. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).