Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een menu of prijslijst toevoegen

De sjabloon Menu/prijslijst stelt je in staat om details en prijzen weer te geven voor een verscheidenheid aan producten of services. Voorbeelden: brunchvoorgerechten, reispakketten met bestemmingshoogtepunten en kosten of zelfs sportevenementen met begintijden en toegangsprijzen.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Klik op Site bewerken.
  4. Scrol in de hoofdweergave van je site naar waar je een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  5. Klik op Menu/prijslijst in het rechterdeelvenster.
    Klik op Sectie toevoegen
  6. Klik op een lay-out in het deelvenster Menu/prijslijst.
  7. Zodra de bevestiging Sectie toegevoegd verschijnt, kun je beginnen met het aanpassen van je instellingen in de sectie Menu/prijslijst.
    Je invoeren aanpassen

Velden en knoppen in het deelvenster Menu/prijslijst

• Titel : Voer een titel in die je menu of prijslijst kort beschrijft.
    • Categorie toevoegen : Klik op de knop om meer categorieën te maken, één voor één.
    • Eerste/tweede categorie : Klik op elke knop om de naam van de categorie en de beschrijvingsregel te wijzigen. (Verwijder de tijdelijke tekst als je niet wilt dat er een beschrijvingsregel wordt weergegeven.)
    • Voetnoot : Voer een voetnoot in. Dit kan alles zijn wat je maar wilt, zoals het fooienbeleid van een restaurant of toeslagen voor prijslijsten. (Verwijder de tijdelijke tekst als je niet wilt dat er een voetnoot wordt weergegeven.)
    • Categorie verwijderen : Klik op de knop onderaan het paneel om een geselecteerde categorie te verwijderen.
  8. Als je details van een artikel wilt wijzigen, zoals een prijs, klik je op een categorieknop en vervolgens op de knop van het desbetreffende artikel. (Klik op Artikel toevoegen om een nieuw artikel toe te voegen.)
    Artikelen toevoegen
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  10. Als je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren of Publiceren.

Laat me zien hoe dit moet

Deze video is onderdeel van de instructievideo‘s voor Geavanceerde functionaliteit in Websitebouwer toevoegen