Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een logo toevoegen aan de koptekst van mijn website

Aangezien de koptekstsectie op elke pagina wordt weergegeven, kan het toevoegen van een schoon, eenvoudig logo je site een extra grafische toets geven. Het logo wordt automatisch gekoppeld aan de startpagina van je site.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Websites en selecteer de knop Beheren naast je website.
  3. Selecteer Website in het Dashboard en vervolgens de knop Site bewerken .
  4. Terwijl je site op je startpagina staat, selecteer je Pagina's en secties in de zijbalk en selecteer je vervolgens Koptekst .
    Klik op de koptekst
  5. Klik op het venster Logo.
    Klik op Logo.
  6. Klik op Logo uploaden en blader naar de afbeelding die je wilt gebruiken.
    Klik op Logo uploaden

Opmerking: Je hoeft de tekst in het tekstveld niet te verwijderen als je een logo gebruikt.

7. Gebruik de schuifbalk om de grootte van het logo aan te passen.
    Pas schuifbalk aan om grootte logo te wijzigen

Opmerking: Een gecontroleerde achtergrond betekent dat de afbeelding een transparante achtergrond heeft, waardoor de kleur van de achtergrond van de koptekst goed doorkomt.
    Transparante afbeelding laat kleur achtergrond koptekst zien

8. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  9. Als je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren of Publiceren.

Opmerking: Als je een andere afbeelding wilt gebruiken of terug wilt naar een tekstlogo, klik je op Logo verwijderen onderaan het venster Logo.