Webbouwer Help

Een logo toevoegen aan de koptekst van mijn website

Aangezien de koptekstsectie op iedere pagina voorkomt, kan een mooi en eenvoudig logo iets extra's aan je site toevoegen. Als je later van gedachten verandert, kun je het logo aanpassen of weer tekst gaan gebruiken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Klik op Koptekst in de zijbalk van de Sectie.
    Klik op Koptekst
  4. Klik op het venster Logo.
    Klik op Logo.
  5. Klik op Logo uploaden en blader naar de afbeelding die je wilt gebruiken.
    Klik op Logo uploaden

Opmerking: Je hoeft de tekst in het tekstveld niet te verwijderen als je een logo gebruikt.

6. Gebruik de schuifbalk om de grootte van het logo aan te passen.
    Pas schuifbalk aan om grootte logo te wijzigen

Opmerking: Een gecontroleerde achtergrond betekent dat de afbeelding een transparante achtergrond heeft, waardoor de kleur van de achtergrond van de koptekst goed doorkomt.
    Transparante afbeelding laat kleur achtergrond koptekst zien

7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  8. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).

Opmerking: Als je een andere afbeelding wilt gebruiken of terug wilt naar een tekstlogo, klik je op Logo verwijderen onderaan het venster Logo.