Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een .IT -domein registreren

Wie kan .it -domeinnamen registreren?

Individuele personen en rechtspersonen die woonachtig zijn in of toebehoren aan een EU -lidstaat kunnen .it -domeinnamen registreren. Alle anderen kunnen onze trustee -service gebruiken om een .it -domein te registreren.

Je kunt een domeinnaam registreren die letters (az), cijfers (0-9) en het koppelteken (-) bevat. De domeinnaam mag niet beginnen of eindigen met een koppelteken en mag niet beginnen met "xn--". De domeinnaam moet tussen de 3 en 63 tekens lang zijn.

Om .it -domeinnamen te registreren

  1. Voer op de startpagina van GoDaddy in het zoekveld Nieuw domein de domeinnaam in.
  2. Selecteer .it in de lijst, klik op Start en doorloop de schermen om de aankoop te voltooien.
    • Als je land van herkomst Italië is, moet je de registrant fiscaal code invoeren.
    • Als je land in de Europese Unie ligt, moet je het identiteitsbewijsnummer invoeren of de cijfers die worden weergegeven op een officieel identiteitsbewijs.
  3. Als je niet aan de woonplaatsvereisten voldoet, brengen we je automatisch een trustee van $ 19,99 per jaar in rekening. De trustee helpt je te voldoen aan de woonplaatsvereiste en is een externe leverancier. Als iemand contact opneemt met de beheerder met een probleem met betrekking tot je domeinnaam, neemt de beheerder contact met ons op en vervolgens nemen wij contact met je op.

Opmerking: wanneer onze beheerdersservice wordt gebruikt voor een .it -domeinregistratie, beoordeelt de beheerdersservice het registratieverzoek binnen 24 uur na aankoop. Dit doen ze om merkinbreuk te voorkomen en het aantal geschillen of juridische problemen te verminderen.

Als het registratieverzoek wordt goedgekeurd, voltooit de domeinnaam de registratie, maar als het registratieverzoek wordt afgewezen, wordt de domeinnaam niet geregistreerd en worden alle registratiekosten terugbetaald.

Zie voor meer informatie over .it -domeinenOver .it-domeinen


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.