Accountbeheer Help

Een hardwarematige beveiligingssleutel toevoegen voor tweestapsverificatie

Je kunt voor de best mogelijke beveiliging die op dit moment beschikbaar is, een hardwarematige beveiligingssleutel inschakelen voor tweestapsverificatie (2SV). We bieden ondersteuning voor sleutels die geschikt zijn voor USB of Bluetooth en die voldoen aan de FIDO U2F-norm, zoals de meeste Yubikeys of Google Titans.

Opmerking: Als je een beveiligingssleutel gebruikt, heb je een back-upmethode nodig, zodat de afdeling Support je identiteit kan verifiëren. We raden aan om een verificatie-app te gebruiken voor een betere beveiliging dan sms-berichten. Zie Tweestapsverificatie inschakelen voor informatie over het installeren van de app.

1. Ga naar je GoDaddy- pagina Aanmelden en pincode. Als je nog niet bent aangemeld, wordt je gevraagd je aan te melden.
  2. Klik in de sectie Tweestapsverificatie op Verificatie toevoegen.
  3. Selecteer onder Hoe wil je verificatiecodes ontvangen de optie Beveiligingssleutel en klik vervolgens op Volgende. Houd je beveiligingssleutel binnen handbereik, maar verbind deze nog niet.
    klik op beveiligingssleutel
  4. Klik op Volgende en volg de aanwijzingen op het scherm. Nadat je sleutel is geverifieerd, wordt er een bevestigingsbericht weergegeven.
  5. Klik op Back-up toevoegen.
  6. Selecteer onder Een aanvullende verificatiemethode kiezen de optie Verificatie-app.
  7. Klik op Volgende en volg de aanwijzingen op het scherm om de app in te stellen als je back-upmethode voor verificatie.