Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Websites + Marketing Help

Een Google-agenda op mijn website weergeven

Als je een openbare Google-agenda hebt, kun je deze delen met bezoekers van je website. Alle updates voor je Google-agenda worden automatisch op je website doorgevoerd. (Je kunt de agenda niet vanaf je website wijzigen, dat moet je doen vanaf je Google-account.)

Er zijn twee gedeeltes om je agenda aan je website te koppelen. In dit artikel wordt het eerste gedeelte besproken, namelijk hoe je de iCal URL van je Google-account kunt kopiëren. In het artikel voor het tweede gedeelte wordt uitgelegd hoe Een agenda op mijn website weergeven.

Deze video is onderdeel van de instructievideo‘s voor Geavanceerde functionaliteit in Websitebouwer toevoegen

 1. aanmelden bij je Google-account.
 2. Klik rechtsboven op de rasterknop en klik op Agenda.
  Klik op het tandwielpictogram en kies Instellingen
 3. Als het agendagedeelte wordt geopend, klik je op de tandwielknop en selecteer je Instellingen.
  Klik op het tandwielpictogram en kies Instellingen
 4. Selecteer in de linkerkolom op de pagina de agenda die je wilt delen, klik op Agenda-instellingen en zorg ervoor dat Openbaar beschikbaar stellen is aangevinkt in de sectie Toegangsmachtigingen.
  Vink openbaar beschikbaar stellen aan

  Opmerking: Controleer of de agenda die je selecteert toekomstige gebeurtenissen bevat, anders meldt Websites + Marketing dat er geen gebeurtenissen zijn gevonden in de agenda.

 5. Klik op het gedeelte Agenda integreren van je geselecteerde agenda, en klik vervolgens in het veld Openbaar adres in iCal-indeling om het e-mailadres automatisch te kopiëren. Plak het adres in een afzonderlijk tekstdocument en sla het op. Je gebruikt het in de Volgende stap na stap 6.
  Het openbare adres in iCal-indeling kopiëren

  Opmerking: Zorg ervoor dat je de iCal -link kopieert. Websites + Marketing herkent alleen iCal als een geldige Google -agenda om te importeren.

 6. Klik op Instellingen linksboven om de agenda-instellingen van Google te sluiten, en ga verder door de link Volgende stap hieronder te gebruiken.

Volgende stap

Meer informatie