Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een GoDaddy Auctions -lidmaatschap aanschaffen

Volledige toegang tot GoDaddy Auctions® is gebaseerd op lidmaatschap. Om lid te worden, moet je een lidmaatschap kopen tegen een laag jaarlijks tarief.

Als je al een GoDaddy -account hebt, kun je inloggen bij GoDaddy Auctions met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord. Je hoeft geen apart account aan te maken. Als je geen GoDaddy -account hebt, moet je een nieuw account aanmaken wanneer je het lidmaatschap aanschaft.

  1. Ga naar GoDaddy -veilingen .
  2. Klik op Nu deelnemen .
  3. In de sectie Word vandaag nog lid! Selecteer het aantal jaren waarvoor je een lidmaatschap wilt aanschaffen en klik vervolgens op Toevoegen aan winkelwagen .
  4. Als je al klant bent van GoDaddy, meld je je aan bij je GoDaddy -account wanneer daarom wordt gevraagd. Stel anders een nieuw account in door de instructies op het scherm te volgen.
  5. Doorloop de kassaschermen om je aankoop te voltooien.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.