Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een foto naar een webpagina koppelen

Foto's in de secties Content of Over van je website kunnen gelinkt worden naar iedere pagina op je website of op een andere website.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Klik op een foto in de secties Over of Inhoud van je website.
    klik op de foto om te koppelen
  4. Klik onder aan het deelvenster Inhoud op het menu Koppelen en selecteer een pagina op je website - of een pagina op een andere website .
    selecteer een pagina
  5. Als je Een andere website hebt gekozen, voer je het webadres in het veld Website -URL in.
    webadres invoeren
  6. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  7. Als je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren of Publiceren.