Een formulier voor wijziging van account/e-mailupdate indienen

Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat is gekoppeld aan je account en de informatie die onze klantondersteuning nodig heeft om je te helpen niet kunt verifiëren, kun je een formulier voor wijziging van account/e-mailupdate indienen om een update aan te vragen. Naast het formulier hebben we ook nodig:

• Foto-ID — Een door de overheid afgegeven identificatiebewijs met foto, zoals een rijbewijs, militaire ID of paspoort.
  • Bedrijfs-ID — Als het domein is geregistreerd voor een bedrijf, hebben we ook geldige bedrijfsidentificatiegegevens nodig, zoals:
    • Zakelijke licentie
    • Belastingcertificaat
    • "Doing Business As"-documentatie
    • Documentatie met fictieve naam
    • IRS 501(C)3 "Determined Letter"
    • Een door de overheid afgegeven certificaat belastingvrijstelling dat de non-profitstatus bewijst
    • EIN/TIN-verificatiebrief (IRS Letter 147C)

Zie het volgende artikel als je toegang hebt tot het e-mailadres dat is gekoppeld aan je account, maar je je niet kunt aanmelden: Het wachtwoord voor GoDaddy opnieuw instellen.

Een formulier voor wijziging van account/e-mailupdate invullen

1. Bezoek changeupdate.com om het e-mailformulier in te vullen.
  2. Het wijzigingsverzoekformulier verschijnt.
  3. Vul de velden op het scherm in met informatie over je account. Neem niet de www op wanneer je je domeinnaam invoert.
  4. Doe een van de volgende dingen:
    • Als je een afbeelding hebt van je foto-ID of bedrijfs-ID, selecteer dan Upload bestanden nu, klik op Bladeren, zoek de bestanden op je computer en klik daarna op Openen. Als je nog een bestand wilt bijvoegen, klik je op Nog een bestand bijvoegen.
    • Als je geen afbeelding hebt van je foto-ID of bedrijfs-ID, selecteer je Uploaden overslaan en bestanden later e-mailen. Wanneer je je bestanden hebt, e-mail je ze naar change@secureserver.net, samen met informatie over de account die je probeert te openen.
  5. Voer de toegangscode in en klik daarna op Aanvraag indienen. We nemen binnen drie dagen nadat we je foto-ID en/of bedrijfs-ID hebben ontvangen contact met je op met meer informatie.