Een favicon toevoegen voor WordPress met FTP

Als je WordPress -thema geen optie heeft voor het installeren van een favicon, kun je de volgende stappen volgen om er handmatig een te installeren.

1. Upload het afbeeldingsbestand dat je als favicon wilt gebruiken naar de hoofdmap van de webruimte van je site. ( cPanel / Plesk )

Opmerking: als je geen toegang hebt tot bestandsbeheer, moet je FTP gebruiken om je favicon te uploaden naar de hoofdmap van je website.

2. Wijzig de naam van het bestand in favicon.ico. ( cPanel / Plesk )

Deze stappen kunnen worden omgekeerd. Je kunt het bestand een lokale naam geven voordat je het uploadt naar het hostingaccount.