Een favicon toevoegen in WordPress

Als je WordPress -thema een optie heeft voor het installeren van een favicon, is het een goed idee om de functionaliteit van het thema te gebruiken om de favicon te installeren, zodat de favicon wordt opgenomen in de contentmap van WordPress en deze niet opnieuw hoeft te worden geïnstalleerd als je je content verplaatst naar een andere locatie.

1. Log in op WordPress
  2. Klik op het tabblad Vormgeving op Aanpassen
  3. Klik op Site -identiteit
  4. Kies de afbeelding die je wilt gebruiken voor de favicon en klik op Selecteren
  5. Snijd de afbeelding bij zoals je wilt dat deze wordt weergegeven
  6. Klik op Afbeelding bijsnijden
  7. Klik linksboven op Opslaan en publiceren