Een e-mailalias voor Microsoft 365 maken

Een e-mailalias is een extra adres waarmee e-mails naar een enkele inbox worden doorgestuurd. Je kunt tot 400 aliassen aanmaken.

Meer informatie over aliassen en hoe je ze gebruikt.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Microsoft 365-beheer en selecteer E-mailaliassen.
    Het tabblad van Microsoft 365-beheer wordt geopend en toont E-mailaliassen
  3. Selecteer Alias toevoegen.
  4. Selecteer de gebruiker uit het vak (heb je één e-mailadres, dan wordt dat standaard geselecteerd).
  5. Voeg je nieuwe alias toe aan het vak Alias invoeren en selecteer Opslaan.

Je ziet je nieuwe e-mailalias op de pagina E-mailaliassen. Je kunt hier altijd aanvullende aliassen toevoegen of bestaande bewerken of verwijderen.