Een e-mailadres voor een andere WordPress-gebruiker wijzigen

Als WordPress-administrator kun je het e-mailadres van een andere gebruiker wijzigen. Dit is handig als ze zich niet bij WordPress kunnen aanmelden of een e-mail voor het opnieuw instellen van hun wachtwoord ontvangen.

Opmerking: Deze stappen nemen aan dat je je als WordPress-beheerder kan aanmelden.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik op de link Gebruikers op de Admin-werkbalk.
  3. Klik op de gebruiker die je wilt bijwerken.
  4. Wijzig het e-mailadres in de sectie Contactgegevens.
  5. Scrol naar onderaan de pagina en klik op Profiel bijwerken.