Een domeinnaam accepteren in je account

Er is sprake van een accountwijziging als een accounteigenaar een domeinnaam verplaatst van een account van ons (de initiërende account) naar een andere account (de ontvangende account). Je moet een account bij ons hebben om de accountwijziging uit te voeren en de domeinnaam te accepteren.

Als een accounteigenaar een verandering in zijn/haar account begint, sturen we informatie op over het accepteren van de accountwijziging aan de eigenaar van de ontvangende account. Het e-mailbericht kan een transactie-ID en beveiligingscode bevatten (indien van toepassing).

OPMERKING: Accountwijzigingen verlopen na tien dagen. De eigenaar van de initiërende account kan deze echter opnieuw opstarten. Raadpleeg Een domein naar een ander GoDaddy-account verplaatsen voor meer informatie.

Een domeinnaam accepteren in je account

1. Log in bij je Accountbeheer.
  2. Klik naast Domeinen op Lanceren.
  3. In het menu Domeinen klik je op Accountwijzigingen in behandeling en vervolgens op Inkomende accountwijzigingen.
  4. Vul een van de volgende mogelijkheden in:
    • Als de domeinnaam wordt weergegeven in de lijst — Selecteer de domeinnaam en klik dan op Accepteren.
    • Als de domeinnaam niet in de lijst wordt weergegeven — Klik op Wijzigingen uit e-mail accepteren, geef het volgende op, klik op Volgende en ga door naar het afrekenproces van deze gratis transactie:
      • Transactie-ID — De identificatiecode uit de e-mail die je van ons hebt ontvangen.
      • Beveiligingscode — De beveiligingscode uit de e-mail die je van ons hebt ontvangen.
    Het kan enkele minuten duren voordat je domeinnaam verschijnt in je account. Plaats je muisaanwijzer op het tabblad Domeinen en klik op Alle domeinen om het domein te bekijken.

Voor meer informatie over het werken met je domein, ga je naar