Een domeinmap maken

Organiseer je domeinportfolio door domeinmappen te maken. Je kunt domeinen aan meerdere mappen toevoegen en elke map kan een onbeperkt aantal domeinen bevatten. Met mappen kunt u ook de machtigingen voor gemachtigden beheren.

Bekijk een video over het maken en gebruiken van domeinmappen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer het pictogram Mappen boven je domeinlijst en selecteer vervolgens Nieuwe map . Als je al mappen hebt gemaakt, worden deze hier vermeld.
    selecteer een nieuwe map
  3. Voer een mapnaam en beschrijving in.
  4. Selecteer de machtigingsinstellingen voor gemachtigden met toegang tot uw account .
  5. Selecteer Opslaan om je map te maken.