Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een domein vinden met GoDaddy

Het kiezen van de perfecte domeinnaam is een cruciale stap in uw online avontuur. Als je een idee hebt om online te gaan of een goede naam voor je website hebt, raden we je aan het domein te registreren voordat iemand anders dat doet. Uw domein wordt gebruikt voor uw website en e-mail, en stelt uw online identiteit vast. Een geweldig domein kan ook de mogelijkheden voor branding, marketing en communicatie vergroten.

Zoek uw domein op GoDaddy's homepage in het domeinzoekveld. Wanneer u het gewenste domein heeft gevonden en beschikbaar is om te registreren, voegt u het toe aan de winkelwagen en voltooit u het afrekenen.

Sommige domeinnamen kunnen terugkomen met een hogere prijs dan verwacht. Deze domeinen staan bekend als premium domeinen , en ze worden beschouwd als waardevol domeinvastgoed. Premium-domeinen zijn misschien duurder, maar de voordelen compenseren vaak de initiële investering.

Als het door u aangevraagde domein al is geregistreerd, bieden we beschikbare alternatieve spelling en extensies. U kunt bijvoorbeeld een .info- of .net-extensie selecteren in plaats van .com. Of u kunt domeinen beoordelen met extensies die uniek zijn voor uw idee, zoals .studio of .design.

We bieden ook Domain Broker-service als een optie om te proberen een domein te verwerven dat al namens u is geregistreerd. Na aankoop van de service zullen onze toegewijde makelaars elke redelijke stap ondernemen om namens u het domein te beveiligen.

Tijdens de registratie moet u uw contactgegevens opgeven. GoDaddy verbergt automatisch uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres in het WHOIS-directory voor elke geregistreerde domeinnaam. We raden sterk aan om te upgraden naar een hoger niveau van domeinbeveiliging om uw identiteit en uw volledige online aanwezigheid verder te beschermen.

Je hebt ook de mogelijkheid om e-mail en onze Website Builder te kopen om een website te bouwen tijdens het afrekenen.

Verwante stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.