Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een domein vinden met GoDaddy

Het kiezen van de perfecte domeinnaam is een cruciale stap in je online avontuur. Als je een idee hebt om online te gaan of een goede naam voor je website, raden we je aan het domein onmiddellijk registreren voordat iemand anders dat doet. Je domein wordt gebruikt voor je website en e -mail en stelt je online identiteit vast. Een goed domein kan ook de mogelijkheden voor branding, marketing en communicatie vergroten.

Zoek je domein op GoDaddy's startpagina in het domeinzoekveld. Als je het gewenste domein hebt gevonden en het kan worden geregistreerd, voeg je het toe aan de winkelwagen en voltooi je het afrekenen. Registreer meerdere domeinen met de tool voor bulksgewijs controleren van domeinen van GoDaddy en doorzoek maximaal 500 domeinen tegelijk.

Voor sommige domeinnamen geldt dat de prijs hoger is dan verwacht. Deze domeinen staan bekend als premium domeinen en worden beschouwd als waardevol domeinvastgoed. Premium -domeinen zijn mogelijk duurder, maar de voordelen maken de initiële kosten vaak goed.

Als het domein dat je hebt aangevraagd al is geregistreerd, bieden we beschikbare alternatieve spelling en extensies. Je kunt bijvoorbeeld een .info- of .net -extensie selecteren in plaats van .com. Of je kunt domeinen beoordelen met extensies die uniek zijn voor je idee, zoals .studio of .design.

Wij bieden ook Domain Broker Dienst als een optie om te proberen het verwerven van een domein dat al op uw rekening is geregistreerd. Nadat je de service hebt aangeschaft, zullen onze toegewijde makelaars alle redelijke stappen ondernemen om namens jou het domein te beveiligen.

Tijdens de registratie moet je je contactgegevens opgeven. GoDaddy verbergt automatisch je naam, adres, telefoonnummer en e -mailadres in de WHOIS -directory voor elke geregistreerde domeinnaam. We raden sterk aan om te upgraden naar een hoger niveau van domeinbescherming om je identiteit en je gehele online aanwezigheid verder te beschermen.

Je hebt ook de mogelijkheid om e -mail en onze Websites + Marketing te kopen om een website te bouwen tijdens het afrekenen.

Verwante stappen

Meer informatie