Wijs een profiel toe aan mijn domeinen

Wijs een profiel toe dat je hebt gemaakt aan je domeinen om de profielinstellingen toe te passen op de geselecteerde domeinen. Profielen helpen je tijd te besparen doordat je je domeininstellingen op één plek kunt beheren en de instellingen vervolgens automatisch kunt toepassen op alle domeinen die aan dat profiel zijn toegewezen. Elk domein kan maar aan één profiel worden toegewezen, maar je kunt meerdere domeinen aan hetzelfde profiel toewijzen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je gaat bijwerken. Of selecteer het selectievakje naast Domeinnaam en kies vervolgens Alles selecteren .
    screenshot van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Selecteer Profiel toewijzen in het actiemenu.
    • Afhankelijk van je schermgrootte, moet je mogelijk het menu Meer selecteren en naar beneden scrollen om Profiel toewijzen te zien.
  4. Wijs een domein toe aan een profiel door het plusteken te selecterenplusteken naast het profiel. Elk domein kan maar aan één profiel worden toegewezen, maar je kunt meerdere domeinen aan hetzelfde profiel toewijzen.
  5. Selecteer Doorgaan om je wijzigingen op te slaan.

Je ziet een bevestiging dat het is gelukt om je te laten weten dat het profiel aan de domeinen is toegewezen.