E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een CSV -bestand ophalen van Excel voor GoDaddy Email Marketing

Het verkrijgen van een CSV -bestand van een Excel -spreadsheet is eenvoudig! Begin gewoon met het openen van je document in Excel of welk spreadsheetprogramma je ook gebruikt. Ga naar je menu Bestand linksboven op de pagina, kies Opslaan als ... en kies vervolgens de optie die een .csv -extensie aan het bestand wijzigt. Het zal waarschijnlijk ook iets vermelden in de trant van Comma Separated Values . Dat geeft je een CSV -bestand dat eenvoudig kan worden geïmporteerd in je GoDaddy Email Marketing Abonnees -gebied.