SSL-certificaten Help

Een CSR (certificaatondertekeningsaanvraag) voor mijn cPanel-hosting genereren.

Je kunt een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereren in het cPanel-account nadat je domein naar het hostingproduct verwijst.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op cPanel-beheer.
  3. Klik in de sectie Beveiliging op SSL/TLS.
  4. Onder Certificaatondertekeningsaanvragen (CSR) klik je op SSL-certificaatondertekeningsaanvragen genereren, bekijken of verwijderen.
  5. Vul de velden in de sectie Een nieuwe certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereren in.
  6. Veld Beschrijving
    Sleutel Gedetailleerde beschrijving.
    Domeinen De FQ-domeinnaam, of URL, die je wilt vastleggen.
    Opmerking: Als je een Wildcard-certificaat aanvraagt, voeg je een sterretje (*) toe aan de linkerkant van de algemene benaming waar je de wildcard wilt hebben, bijvoorbeeld *.coolexample.com.
    Plaatsnaam Naam van de staat of provincie waar je organisatie geregistreerd/gevestigd is. Je mag deze niet afkorten.
    Provincie Naam van de provincie waar je organisatie zich bevindt. Je mag deze niet afkorten.
    Land De landcode van twee letters van de International Organization for Standardization (ISO) van het land waar je organisatie juridisch is geregistreerd.
    Bedrijf De wettelijk geregistreerde naam voor je bedrijf. Als je een individu registreert voer je de naam van de aanvrager van het certificaat in.
  7. Klik onderaan het formulier op de knop Genereren.

Op de nieuwe pagina wordt je CSR weergegeven in de sectie Versleutelde certificaatondertekeningsaanvraag. Je moet een kopie maken van de CSR om een SSL-certificaat aan te vragen.

Volgende stap

Nadat je een CSR hebt aangemaakt, moet je je certificaat aanvragen. Hoe je een certificaat aanvraagt hangt af van het type certificaat dat je hebt:

Type Volgende stap
Standaard zekerheid-SSL-certificaat
Deluxe certificaten of certificaten met uitgebreide validatie Een SSL-certificaat aanvragen
Certificaten voor stuurprogramma- en codeondertekening Een certificaat aanvragen voor het ondertekenen van programmacode of een stuurprogramma

Meer informatie

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.