SSL-certificaten Help

Een CSR (certificaatondertekeningsaanvraag genereren.

Nadat je een SSL-certificaat hebt gekocht en het tegoed beschikbaar is in je account, moet je mogelijk een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereren voor de domeinnaam van de website (of algemene naam) voordat je het SSL-certificaat kunt aanvragen.

Opmerking: Als je een SSL-certificaat gebruikt op de primaire domeinnaam van een gedeelde hostingaccount van GoDaddy, hoef je geen CSR te genereren, dat doen wij voor je.

Hoe je een CSR genereert, hangt af van het type certificaat dat je aanvraagt en je besturingssysteem/configuratiescherm.

Type certificaat Volg je instructies
SSL-certificaat

Je kunt een CSR op je server genereren voordat je een SSL-certificaat aanvraagt of we kunnen de CSR voor je genereren met de SSL-aanvraagwizard. Klik op je servertype voor instructies:

Voor andere servertypes, zie onderstaand "meer informatie".

Stuurprogramma- en codeondertekening

Onze certificaten zijn compatibel met alle soorten webservers, zelfs als we geen CSR-certificaten voor ze hebben Raadpleeg je serverdocumentatie voor meer informatie over hoe je een CSR genereert als je de benodigde bovenstaande instructies niet kunt vinden.

Volgende stap

Nadat je een CSR hebt aangemaakt, moet je je certificaat aanvragen. Hoe je een certificaat aanvraagt hangt af van het type certificaat dat je hebt:

Type Volgende stap
Standaardcertificaten, deluxe certificaten of certificaten met uitgebreide validatie Mijn SSL -certificaat aanvragen met een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR)
Certificaten voor stuurprogramma- en codeondertekening Code of handtekeningcertificaten voor stuurprogramma's aanvragen

Meer informatie

Overige CSR-instructies: