Een CSR (certificaatondertekeningsaanvraag genereren.

Om een SSL-certificaat aan te vragen voor je server of een code/certificaat voor stuurprogramma-ondertekening, moet je en Certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereren. Hiermee geef je aan welke server je certificaat gebruikt en de domeinnamen (algemene namen) die je gebruikt voor SSL-certificaten.

Opmerking: Als je een SSL-certificaat gebruikt op een gedeelde hostingaccount van GoDaddy, hoef je geen CSR te genereren, dat doen wij voor je.

Hoe je een CSR genereert, hangt af van het type certificaat dat je aanvraagt en je besturingssysteem/configuratiescherm.

SSL-certificaten Code/Ondertekening stuurprogramma

Overige CSR-instructies:

Onze certificaten zijn compatibel met alle soorten webservers, zelfs als we geen CSR-certificaten voor ze hebben