Een code -ondertekenend certificaat exporteren vanuit Internet Explorer of Firefox

Opmerking: vanaf 1 juni 2021 zal GoDaddy niet langer certificaten voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening verstrekken of verlengen. Als je al in het bezit bent van een certificaat voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening, kun je dit na 1 juni 2021 niet opnieuw versleutelen. Alle certificaten die voor 1 juni 2021 zijn uitgegeven, blijven geldig totdat ze verlopen.

Als je eenmaal een code -ondertekenend certificaat in je browser hebt geïnstalleerd, wil je het misschien exporteren vanuit Internet Explorer® of Firefox® om het ergens anders te gebruiken. U wilt er bijvoorbeeld een back -up van maken of deze op een andere computer gebruiken.

Een code -ondertekenend certificaat exporteren vanuit Internet Explorer

1. Open in Internet Explorer Extra en klik vervolgens op Internetopties . Het venster Internetopties wordt weergegeven.
  2. Klik op het tabblad Inhoud op Certificaten .
  3. Selecteer in de lijst met certificaten het certificaat dat je wilt exporteren en klik op Exporteren .
  4. Klik op Volgende.
  5. Klik op Ja, exporteer de privésleutel en klik op Volgende .

Opmerking: Als de optie "Ja, de privésleutel exporteren" niet beschikbaar is, is je privésleutel niet aanwezig of is deze gemarkeerd als niet exporteerbaar. Bekijk de details van het certificaat om te bepalen of de privésleutel beschikbaar is. De inhoud van het dialoogvenster geeft aan of er een privésleutel is gekoppeld aan het certificaat.

6. Selecteer Uitwisseling van persoonlijke informatie en selecteer vervolgens Alle certificaten opnemen in het certificeringspad, indien mogelijk .
  7. Selecteer Alle uitgebreide eigenschappen exporteren en selecteer vervolgens, tenzij je een kopie van de privésleutel in het certificaatarchief wilt laten, de privésleutel verwijderen als het exporteren is gelukt .
  8. Klik op Volgende.
  9. Voer indien nodig uw wachtwoord tweemaal in.
  10. Selecteer de locatie waar je het PFX -bestand wilt opslaan en klik op Volgende .
  11. Klik op Voltooien en klik vervolgens in het bevestigingsvenster dat wordt weergegeven op OK .

Een code -ondertekenend certificaat exporteren vanuit Firefox

1. Klik in Firefox op Extra en selecteer Opties .
  2. Pc: Klik in het gedeelte Geavanceerd op het tabblad Versleuteling op Certificaten weergeven .

Mac: Selecteer in het Firefox -menu Voorkeuren . Ga naar het tabblad Geavanceerd en ga vervolgens naar het tabblad Cerficiates.
  3. Selecteer het certificaat dat je wilt exporteren en klik op Back -up maken .
  4. Voer de bestandsnaam in en selecteer vervolgens in het menu Opslaan als of Formaat PKCS12 -bestanden.
  5. Klik op Opslaan.
  6. Maak een sterk wachtwoord en klik op OK .

Na voltooiing ontvangt u een bevestiging dat het exporteren is gelukt.

Opmerking: als je je certificaat met andere softwaretools wilt gebruiken, moet je mogelijk het geëxporteerde PFX -bestand converteren naar PVK- en SPC -bestanden. ZieEen geëxporteerd PFX -codeondertekeningsbestand converteren naar PVK- en SPC -bestanden met Windows voor informatie.