SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een certificaat intrekken

Als je je SSL -certificaat intrekt, wordt dit geannuleerd en wordt HTTPS onmiddellijk van de website verwijderd. Afhankelijk van je webhost kan je website fouten weergeven of tijdelijk ontoegankelijk worden. Het proces kan niet worden teruggedraaid.

Moet je je certificaat daadwerkelijk intrekken?

We raden aan om alleen intrekking te overwegen als de beveiligde site niet meer werkt of als je het certificaat voor de verkeerde organisatie hebt aangevraagd.

Trek het certificaat bijvoorbeeld niet in als je van certificaattype wisselt, zoals van een Standaard naar een Premium SSL. Je kunt het nieuwe certificaat eenvoudig over het bestaande certificaat heen installeren.

In de volgende gevallen kun je je certificaat ook een nieuwe sleutel geven in plaats van het in te trekken:

• De algemene naam van het certificaat wijzigen
  • Je privésleutel verloren
  • Je website verhuizen naar een nieuwe server

Voor informatie over het opnieuw versleutelen van je certificaat in plaats van het intrekken, zie Mijn certificaat van een nieuwe sleutel voorzien.

Om een SSL -certificaat in te trekken

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL -certificaten en selecteer Beheren voor het certificaat dat je wilt intrekken.
  3. Selecteer onder Certificaatgegevens de optie Intrekken naast Status .
  4. Selecteer de reden waarom je het certificaat intrekt en selecteer vervolgens Certificaat intrekken.

Als je je certificaat binnen de eerste 30 dagen intrekt, neem dan contact op met de klantenservice. Je komt mogelijk in aanmerking voor winkeltegoed.