Een certificaat aanvragen voor het ondertekenen van programmacode of een stuurprogramma

Wanneer je certificaten aanvraagt voor het ondertekenen van programmacode of stuurprogramma's, waarborg je voor gebruikers die je programmacode/toepassing downloaden, dat er niet mee is geknoeid sinds de ondertekening.

Voordat je begint:

Certificaten voor het ondertekenen van programmacode en stuurprogramma's vereisen dat je een Certificate Signing Request (CSR) maakt via je lokale computer en dus niet de computer waarop het bestand wordt gehost. Dit is de reden waarom het genereren van een CSR verschilt van processen voor het aanvragen van een standaard SSL. Hoe je dit doet, is afhankelijk van wat je beveiligt:

Type code Bezoek...
Java Java-code-ondertekening Een CSR genereren
Op Windows gebaseerd
(EXE, DLL, etc.)
Alle andere mogelijkheden Windows: CSR voor code of certificaat voor stuurprogramma-ondertekening genereren

Zorg ervoor dat je het certificaat aanvraagt via de computer en de account (gewoonlijk Administrator) die je gebruikt voor het ondertekenen van de programmacode. Het aanvragen van het certificaat leidt ertoe dat er een privésleutel wordt gemaakt op de computer die je aan het code-ondertekenend certificaat moet koppelen wanneer je dit installeert.

OK - Je bent klaar

Wanneer je over een CSR beschikt, vraag je het nieuwe certificaat aan.

Een certificaat aanvragen voor het ondertekenen van programmacode of een stuurprogramma's

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op SSL-certificaten.
  3. Klik naast de account die je wilt gebruiken op Instellen.
  4. Voer je CSR in en klik vervolgens op Volgende.
  5. Voer de informatie voor je organisatie in en klik vervolgens op Voltooien.

Nadat je het certificaat hebt aangevraagd, moeten wij de organisatie controleren waarvoor je dit hebt aangevraagd (meer info).