E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een campagne wijzigen na verzending

Als je een campagne wijzigt nadat je deze al hebt verzonden, is de originele versie al bezorgd in de inbox. Die versie in de inbox van mensen is dezelfde als die toen je hem verstuurde. Het is niet veranderd. Die mensen zien de originele versie.

Bovendien, als ze de e -mail doorsturen naar een vriend via de knop Doorsturen naar een vriend , wordt altijd de versie verzonden die ze op dat moment zien.

Maar als u wijzigingen aanbrengt dan achteraf iemand klikt op de knop Web versie in de voettekst van uw e-mail - of ze bezoeken een campagne URL met een browser - zij zullen de huidige, veranderde versie te zien.

Verwante onderwerpen: