Een campagne opslaan

Sla altijd je wijzigingen op als je een campagne maakt! Doe dit vroeg in het proces en vaak!

Klik op Opslaan in de rechterbovenhoek, links van de tegel Campagne.

Knop Opslaan

De knop Opslaan wordt na het klikken grijs en geeft het woord Opslaan... weer. Zo kun je zien dat GoDaddy Email Marketing bezig is met het verwerken van al je wijzigingen! De knop wordt weer weergeven wanneer de e-mailcampagne is opgeslagen.

Let ook goed op de tijdstempel in de rechterbovenhoek van de opstelpagina. Deze bevindt zich naast de knop Voorbeeld en geeft de datum en het tijdstip weer waarop deze campagne voor het laatst is opgeslagen.

Het gebeurt niet vaak, maar als de tijdstempel niet verandert wanneer je op Opslaan klikt, probeer het dan opnieuw. Als de tijdstempel nog steeds niet verandert is er een probleem met de verbinding met je server. Probeer zoveel mogelijk wijzigingen op te slaan in een extern tekstverwerkingsprogramma. Je kunt het na een paar minuten opnieuw proberen. Wanneer de verbinding echter is onderbroken, moet je mogelijk de pagina opnieuw laden waardoor je wijzigingen verloren gaan.

Verwante onderwerpen:

Een campagnevoorbeeld bekijken
Meer informatie over het bewerkingsvenster
Bestaande e-mailcampagnes zoeken