E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een campagne delen op sociale netwerken

Je kunt je campagnes delen op elk sociaal platform en overal waar je een URL kunt plakken. Dit is een geweldige manier om je bereik te vergroten en je fans en volgers op andere plaatsen te gebruiken dan alleen je e -maillijsten.

1. Klik in je GoDaddy Email Marketing -account op Campagnes .
  2. Zoek de campagne die je wilt delen en klik op Delen .
  3. Klik in het veld De URL kopiëren , selecteer de hele URL en kopieer deze.
  4. Plak deze URL in een bericht, pagina of opmerking. Plak het overal waar je een link kunt plaatsen. Hierdoor worden mensen rechtstreeks naar de webversie van je campagne geleid.