Een blog -URL toevoegen aan je blogfotolijst

Je kunt afbeeldingen van je Website Builder -accounts rechtstreeks naar je blog verzenden. Je bent echter niet beperkt tot slechts één blog; Je kunt meerdere blogs aan je lijst met blogfoto's toevoegen, zodat je eenvoudig een specifieke blog kunt selecteren om een specifieke afbeelding als invoer te verzenden.

Om een blog -URL toe te voegen aan je blogfotolijst in Website Builder

1. Meld je aan bij je accountmanager.
  2. Klik Website Builder .
  3. Klik in je Website Builder -accountlijst op Beheren naast het account dat je wilt wijzigen.
  4. Klik op Foto's en video's en klik vervolgens op Instellingen .
  5. Klik op het tabblad Weblog instellingen.
  6. Klik op Blog toevoegen .
  7. Voer de vereiste bloginformatie in:
    • Blog -URL - Voer de volledige URL van je blog in. Bijvoorbeeld http://blog.coolexample.com . Als je de functie Blogfoto wilt gebruiken, moet je blog de MetaWeblog -API en RSD ondersteunen.
    • Bloggebruikersnaam - Voer de gebruikersnaam in die je gebruikt om je blog te beheren.
    • Blogwachtwoord - Voer het wachtwoord in dat je gebruikt om je blog te beheren.
  8. (Optioneel) Klik op Een testpost verzenden . Deze stap stuurt een testpost naar je blog om de instellingen die je hebt ingevoerd te valideren. Je kunt het verwijderen zodra het in je blog wordt weergegeven.
  9. Klik op Opslaan.