Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een blog aan mijn website toevoegen

Door een blog toe te voegen aan je website kun je snel nieuwe content posten om bezoekers te trekken. Dagelijkse tips, prachtige foto’s, smakelijke recepten of inzichten vanuit de industrie; blogitems hoven niet lang te zijn. Frequentie telt zwaarder dan perfectie: Je moet je website laten opvallen in de digitale wirwar.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

Een beetje extra begeleiding nodig? Ontvang deskundig contentstrategie -advies voor het opzetten van je blog van een GoDaddy -gids.

Opmerking: Als je gewoon de blog van een andere website wilt weergeven, ga je naar Laat een blog van een andere website op mijn website zien.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Klik op Site bewerken.
  4. Selecteer de plusknop of Sectie toevoegen waaraan je je blogberichten wilt toevoegen.
  5. Klik op het venster Mijn blog.
    klik op blog
  6. Klik voor nu op een willekeurige lay-out; in de volgende stap kun je daadwerkelijk een lay-out kiezen.
    kies lay-out
  7. Nadat er kort een bevestiging wordt weergegeven, kun je de lay -out , accentkleur, titel en, afhankelijk van de gekozen lay -out, de achtergrondafbeelding wijzigen .
    klik op blog beheren

Je bloginstellingen aanpassen

• Lay -out : Klik op de pijl om van lay -out te wisselen
    • Accent : Klik op een andere rechthoek om de contrastkleur te wijzigen
    • Titel : Typ in het veld om de sectienaam van de blog te wijzigen
    • Mijn blogknop : laat deze geselecteerd, tenzij je de blog van een andere site wilt weergeven.
    • Blog beheren : Wijzig schermen naar de blog -editor.
    • Achtergrondafbeelding : Klik op de pijl om het brandpunt of de afbeelding te wijzigen

Opmerking: De knop Gereed wordt weergegeven zodra je je eerste wijziging aanbrengt, maar je kunt deze negeren om al je wijzigingen tegelijkertijd door te voeren.

8. Als je je wijzigingen hebt doorgevoerd, klik je op Gereed om het venster te sluiten of op Blog beheren om meteen naar de blogbewerker te gaan waar je posts kunt bewerken of nieuwe kunt maken.

Laat me zien hoe dit moet

Deze video is onderdeel van de instructievideo‘s voor Geavanceerde functionaliteit in Websitebouwer toevoegen