Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een blog aan mijn website toevoegen

Plaats nieuwe inhoud op je blog om bezoekers te betrekken en autoriteit op te bouwen. Tips, opvallende foto's, smakelijke recepten of branche-inzichten-blogitems hoeven niet lang te zijn. Consistentie telt meer dan perfectie: het gaat erom dat je site opvalt in de digitale wereld.

Deze video is onderdeel van de instructiereeks voor het toevoegen van geavanceerde functionaliteit in Webbouwer en het gebruik van een blog voor je bedrijf .

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de pagina en locatie waar je je blogberichten wilt toevoegen aan je site en voeg een sectie toe .
  5. Zoek naar de blogsectie . Je kunt maar één blogsectie per pagina toevoegen. Als je geen beschikbare blogsectie ziet, scrol je totdat je deze vindt, plaats je de muisaanwijzer op de sectie en gebruik je de pijlen om de sectie omhoog of omlaag te verplaatsen.
  6. Bewerk de titel van de blog op de website. Selecteer de sectie Blog en gebruik het bewerkingsvenster aan de rechterkant om ook de titel van de blog te bewerken, evenals de lay -out, accentkleur en achtergrondafbeelding. Nadat je ten minste één blogbericht hebt toegevoegd, kun je ook kiezen welke categorie of categorieën je wilt weergeven. Of voeg een nieuwe pagina toe .
  7. Selecteer Externe blogfeed als je blogposts van ergens anders op je site wilt weergeven. Voer de feed -URL van die blog in. De meeste blogfeed -URL's eindigen op /rss.
  8. Selecteer Gereed .
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.

Meer informatie