Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Een bannerafbeelding toevoegen

De bannerafbeelding is een fraaie afbeelding die langs de bovenkant van je e-mailcampagne loopt. Kies een afbeelding die bepalend is voor je bedrijf of de intentie van de nieuwsbrief. Je kunt vaak een afbeelding uit je eigen archieven gebruiken, maar als je geen afbeelding bij de hand hebt, zijn er tal van gratis bronnen beschikbaar waar je gratis je ideale afbeelding kunt vinden.

Als je je afbeelding eenmaal hebt gevonden, kun je deze uploaden in het bewerkingsprogramma van je keuze. Besteed enige tijd aan het bijsnijden, bewerken en van tekst voorzien van jee afbeelding, tot je de juiste toon te pakken hebt.

Sla je afbeelding op met een breedte van 590 pixels met het oog op een optimale weergave en optimaal laden.

Een bannerafbeelding toevoegen

  1. Meld je aan bij je account.
  2. Klik op Bewerken onder de campagne waaraan je wilt werken (of op Samenstellen om een nieuwe campagne te starten).
  3. Klik in de zijbalk op Bladeren om te bladeren naar het bestand voor de bannerafbeelding op je computer.
  4. Selecteer de gewenste afbeelding en klik op Afbeelding uploaden.
  5. Als de afbeelding eenmaal is geüpload, sleep je de afbeelding vanaf de zijbalk en zet je deze neer in het bannergebied. Dat is alles.

Wij zijn gek op bannerafbeeldingen, maar als je een campagne hebt die om iets anders vraagt, begrijpen we dat volkomen. Als je de stap voor het opnemen van een banner wilt overslaan, is dat geen probleem. Enkele tips:

In het bewerkingsgebied, wordt in het bannergebied nog steeds de instructie Sleep een koptekstafbeelding hier naartoe weergegeven:

Maak je geen zorgen. De campagne wordt niet verzonden met deze tekst. Als je de campagne zonder banner wilt weergeven, klik je op Voorbeeld rechts boven in de hoek van de samenstellingspagina.

Zelfs zonder een bannerafbeelding, kun je toch thema's, kleuren, lettertypen en meer toevoegen om je campagne te verfraaien.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.