Een back-up van mijn website maken

In deze video en de instructies eronder wordt uitgelegd hoe je handmatig een back-up van je website kunt maken in Website Builder 7.

Opmerking: Er wordt automatisch een back-up van je site gemaakt wanneer je deze publiceert, herstelt, of er een nieuw thema voor selecteert.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Site bewerken en klik vervolgens op het pictogram met de drie balken rechtsboven in het scherm en selecteer Site-instellingen.
  3. Klik op het tabblad Back-up/Herstellen en klik op Back-up maken.
  4. Wanneer de nieuwe back-up is gemaakt, klik je op OK om het venster te sluiten.

Opmerking: Website Builder slaat maximaal vijfhandmatige back-ups op, waarbij steeds de oudste wordt vervangen. Automatische back-ups tellen niet mee voor deze vijf handmatige back-ups. Er is geen tijdlimiet voor het gebruik van de back-ups. Als je je site met een back-up wilt herstellen, verwijzen we je naar