Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak een back -up van mijn Gen 4 -server

We maken regelmatig een automatische back -up voor je Generation 4 VPS. Elke keer dat dit gebeurt, vervangt de nieuwste back -up de vorige back -up.

Als je wilt, kun je op elk moment handmatig een back -up maken. Als je handmatig een back -upbestand maakt, wordt het vorige handmatige back -upbestand overschreven.

Opmerking: dit artikel is alleen van toepassing op Generation 4 VPS.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Selecteer Servers op je pagina Mijn producten .
  3. Selecteer Beheren naast de Generation 4 VPS waarvan je een back -up wilt maken.
  4. Selecteer Serveracties en selecteer vervolgens Server stoppen .
    klik op server stoppen

Opmerking: Als je de server uitschakelt voordat je een back -up maakt, wordt de meest nauwkeurige back -up gemaakt.

5. Klik in de linkerbovenhoek van de pagina naast Dashboard op Back -ups .
    selecteer back -ups
  6. Selecteer Nu een back -up maken in de sectie Op aanvraag .
  7. Voer een Back-upnaam in voor het bestand. De bestandsnaam moet 5 tot 16 tekens lang zijn en mag alleen letters, cijfers, koppeltekens en onderstrepingstekens bevatten.
  8. Selecteer de knop Nu een back -up maken. We maken een back -upbestand en als we klaar zijn, verschijnt de naam van het nieuwe back -upbestand in de sectie Op aanvraag .

Wanneer je back -up klaar is, selecteer je Serveracties en vervolgens Start je server .