Webbouwer Help

Een back-up maken van mijn website

Je site maakt automatisch een back-up als een thema gewijzigd of een sectie verwijderd wordt, of als de site gepubliceerd wordt. Maar misschien wil je ook een handmatige back-up maken.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. In je dashboard selecteer je Website en vervolgens Site bewerken.
    Website Builder-dashboard
  4. Selecteer Instellingen.
    Deelvenster Instellingen
  5. Selecteer Sitegeschiedenis.
    Knop Sitegeschiedenis
  6. Klik op Back-up maken. Zodra je een back-up hebt gemaakt, kun je deze terugzetten te allen tijde.
    knop back-up maken