Een back-up maken van je website in cPanel

In de video en informatie hierna is uitgelegd hoe je een back-up kunt maken van je website met het hostingplatform, cPanel.

Het is raadzaam om altijd back-ups van je website te bewaren, aangezien er geen andere manier is om je voor te bereiden op het onvoorziene. GoDaddy biedt je twee opties voor back-ups:

Methode Extra kosten Instructies
Automatisch Ja Beschikbaar via Site Backup
Handmatige Nee Dit artikel gebruiken

Handmatige back-ups in cPanel

1. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Bestanden op Back-ups.
  2. Klik in de sectie Een back-up van de basismap downloaden en klik op Basismap.

Als je eventueel beschikt over databases, moet je daarvan eveneens een back-up downloaden door te klikken op de naam van de database in de sectie Een back-up van een MySQL-database downloaden.