Een autorisatiecode krijgen om mijn domein van GoDaddy over te dragen

Je moet eerst je autorisatiecode (ook wel auth- of EPP-code genoemd) ontvangen voordat je je domein overdraagt vanuit GoDaddy. Je kunt je domein niet overdragen als de registratie of een vorige overdracht minder dan 60 dagen geleden heeft plaatsgevonden of als er een vergrendeling van 60 dagen is toegepast na het bijwerken van de contactgegevens van het domein. Je kunt de autorisatiecode in deze gevallen nog steeds ontvangen, ook voor meerdere domeinen tegelijk, door een exporteerbare lijst te maken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer het domein dat je gaat overdragen om naar de pagina Domeininstellingen te gaan.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor Domein overdragen vanuit GoDaddy. Optie weergeven uitgeschakeld? Maak en download in plaats daarvan een exporteerbare lijst.
  4. Controleer de checklist voor overdracht en selecteer Doorgaan met overdracht.
  5. Selecteer Klik hier om de autorisatiecode weer te geven.
  6. Selecteer Kopiëren naar klembord om je autorisatiecode te kopiëren. We sturen ook een e-mail met je autorisatiecode naar het e-mailadres van de beheerder van je domeinnaam.
  7. Selecteer Terug naar Lijst met domeinen om terug te gaan naar je lijst met domeinen of selecteer Overdracht annuleren om terug te gaan naar de pagina Domeininstellingen.

Verwante stap

• Geef de autorisatiecode aan je nieuwe registerhouder om door te gaan met je overdracht vanuit GoDaddy.