Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een agenda op mijn website weergeven

Koppel een bestaande agenda op je website of voeg handmatig evenementen toe aan een aangepaste agenda binnen Websites + Marketing. Als je een bestaande openbare agenda wilt koppelen , moet je de iCal -URL van je bronagenda bij de hand hebben.

Opmerking: Als je een openbare agenda deelt, worden updates voor die agenda automatisch weergegeven op je website. Als je de inhoud van de gedeelde agenda wilt wijzigen, moet je je aanmelden bij je agenda -aanbieder.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de pagina en locatie waar je je openbare agenda wilt toevoegen en voeg een sectie toe .
    klik op de plusknop
  5. Selecteer Planning > Agenda in het rechterdeelvenster.
    W+M Planning > menu Agenda
  6. Selecteer Toevoegen onder het weergegeven voorbeeld van je agenda. Er wordt een tijdelijke agenda voor evenementen op je pagina weergegeven.
  7. Voer een titel in voor je agenda in het rechterdeelvenster. Het hoeft niet overeen te komen met de naam van de bronagenda.
  8. Je kunt een agenda koppelen of handmatig evenementen toevoegen .
    • Selecteer Gebeurtenissen toevoegen om handmatig een evenement toe te voegen aan een aangepaste agenda binnen Websites + Marketing. Selecteer Toevoegen om je eerste evenement toe te voegen. Voer de afspraakgegevens in en selecteer Gereed .
      W+M voegt handmatig evenementen toe aan de agenda
    • Om een agenda te koppelen, kopieer je de iCal -URL van je bronagenda en plak je deze in het veld Agenda -URL .
      W+M Een agendamenu koppelen
  9. Opmerking: Als je "Agenda gesynchroniseerd! Maar geen evenement gevonden in huidige agenda" ziet, betekent dit dat Websites + Marketing geen aankomende evenementen heeft gevonden in je gekoppelde agenda om weer te geven op je website.
  10. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus als je klaar bent, selecteer je Voorbeeld om de resultaten te bekijken.
  11. Als je klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, selecteer je Publiceren .
    • Om een agenda te verwijderen, selecteer je Sectie verwijderen in de rechterbovenhoek van die sectie.
      W+M sectiemenu verwijderen