Een agenda op mijn website weergeven

Als je de stappen hebt voltooid in Mijn agenda instellen, kun je een openbare agenda op je website delen. Als je de iCal URL van je bronagenda niet hebt gekopieerd, zoals in dat artikel uitgelegd, moet je dat eerst doen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Scrol in de hoofdweergave van je site naar waar je een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  4. Klik op Agenda in het rechterdeelvenster.
    Klik op Agenda
  5. Klik op een lay-out in het deelvenster Agenda.
  6. Als er een Evenementen placeholder agenda op je pagina wordt weergegeven, klik je op Evenementen in het rechterdeelvenster.
    Klik op Evenementen
  7. Voer een Titel in voor je agenda. (Het hoeft niet overeen te komen met de naam van de bronagenda.)
    Titel en iCal URL wijzigen
  8. Kopieer de iCal URL die je hebt opgeslagen van je bronagenda en plak deze in het veld Agenda-URL.

Opmerking: Als "Agenda gesynchroniseerd! Maar geen evenement gevonden in huidige agenda," wordt weergegeven, betekent dit dat GoCentral geen aanstaande evenementen heeft gevonden in je agenda om op je website weer te geven.

9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  10. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).

Opmerking: Om een agenda te verwijderen, klik je op Sectie verwijderen onderaan het rechterdeelvenster.