E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een abonneerknop toevoegen aan de voettekst

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Als je een abonnementslink wilt toevoegen aan je e -mailmarketingvoettekst, moet je een registratieformulier opgeven als standaard . Als je geen standaardformulier hebt ingesteld, staat er geen abonneerlink in je voettekst.

GoDaddy Email Marketing zal ook linken naar het standaard registratieformulier waar je het[[subscribe_link]] macro overal in uw campagne.

Een formulier als standaard instellen:

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Aanmeldingsformulieren bovenaan je accountpagina.
  3. Ga naar het formulier dat je als standaard wilt instellen en plaats de muisaanwijzer op de knop Delen. De knop Instellen als standaard wordt weergegeven. Klik op die knop om dat aanmeldingsformulier in te stellen als je standaardformulier.
  4. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Je ziet nu de knop Abonneren in de voettekst van je campagne!

Je kunt altijd terugkeren naar je pagina Registratieformulieren om de standaardformulierinstellingen te controleren. Het actieve standaardformulier wordt weergegeven met een Instellen als standaardtag .

Het standaardregistratieformulier wijzigen:

Selecteer de optie Instellen als standaard naast elk ander formulier in je account. Onthoud dat je maar één formulier als je standaardformulier kunt selecteren.

De standaardinstelling verwijderen:

1. Navigeer naar je pagina met aanmeldingsformulieren.
  2. Klik op de zichtbare knop Instellen als standaard om de instelling uit te schakelen.
  3. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Volgende stap

• Nadat je de abonneerknop hebt toegevoegd aan je e -mailvoettekst, stel je een welkomstbericht in dat automatisch naar je nieuwe abonnees wordt verzonden.

Meer informatie

• Publiceer een aanmeldingsformulier op je website