E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een aanmeldingsformulier delen

Hoewel de optie om je e -mailaanmeldingsformulier op je website in te sluiten altijd aanwezig is, zijn er andere manieren beschikbaar om je e -mailaanmeldingsformulier te delen!

Om een registratieformulier met een link te delen:

1. Klik in het gedeelte Registratieformulieren op de knop Delen
  2. Deel webformulierknop
  3. Kopieer en plak de link die wordt weergegeven.

Een registratieformulier delen op sociale sites:

1. Klik in het gedeelte Registratieformulieren op Bewerken.
  2. Knop Bewerken
  3. Selecteer de sociale site uit de opties die onder het formulier worden weergegeven.
  4. Klik op de actieknop op de overlay van het sociale platform die op het scherm wordt weergegeven. Als je bijvoorbeeld op Vind ik leuk voor Facebook hebt geklikt, klik je op de nieuwe Vind ik leuk -knop die op de overlay wordt weergegeven.

Verwante onderwerpen:

Kan ik een e -mailregistratieformulier toevoegen aan mijn campagne?
Het ontwerp van het aanmeldingsformulier aanpassen
Wat zijn de geavanceerde opties voor het aanmeldingsformulier?
Kan ik mijn registratieformulier toevoegen aan mijn Facebook -pagina?