Een A-record toevoegen

Voeg een A-record toe aan je DNS-zonebestand in je GoDaddy-account. Een A-record koppelt je domeinnaam aan een IP-adres en zorgt ervoor dat webbrowsers je website kunnen vinden. Je kunt een A-record gebruiken om naar je hostingaccount te verwijzen of om een subdomein te maken.

Je kunt verderop op de pagina een korte video over deze taak bekijken.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer Toevoegen onder de recordstabel.
  5. Onder Type selecteer je A.
  6. Voer de gegevens voor je A-record in:
    • Host: de hostnaam waaraan de A-record is gekoppeld. Typ @ om rechtstreeks naar je domeinnaam te verwijzen.
    • Verwijst naar: het IP-adres dat je instelt als de bestemming voor de host.
    • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard ingesteld op 1 uur.
  7. Selecteer Opslaan om je nieuwe A-record op te slaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat je wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.

Laat me zien hoe dit moet

een a-record toevoegen