Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bewerk producten in de plug -in voor mijn resellerwinkel

Stap 3 van de serie Beheerde WordPress voor resellers.

De Reseller Store -plug -in importeert de productcatalogus met je prijzen. Je kunt je producten in de plug -in bewerken om hun namen, beschrijvingen en andere functies te wijzigen.

Opmerking: sommige producten kunnen alleen in specifieke markten worden verkocht en worden niet weergegeven als je account is ingesteld voor een andere markt. Professional Email is bijvoorbeeld niet beschikbaar in de VS, dus het wordt niet weergegeven als je plug-in is ingesteld op de VS.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open je product. ( Hulp nodig bij het openen van je product? )
  2. Selecteer Reseller Store op je WordPress -dashboard.
    Klik op Winkel voor resellers
  3. Plaats de muisaanwijzer op een productnaam en selecteer Bewerken .
  4. Je kunt de productnaam, de beschrijving, de knop Toevoegen aan winkelwagen, het zoekveld bewerken, of het product rechtstreeks naar de winkelwagen gaat om af te rekenen of op de pagina blijft staan.
  5. Selecteer Bijwerken . Alle nieuw toegevoegde GoDaddy -producten worden automatisch aan je producten toegevoegd.