Bewerk een DNS -sjabloon

Bewerk de details van je DNS -sjablonen of voeg nieuwe records toe aan een sjabloon. Met sjablonen kun je meerdere DNS -records tegelijk toevoegen, in plaats van afzonderlijke records aan elk domein toe te voegen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer DNS > DNS -sjablonen .
    dns -sjablonen menuoptie
  3. Selecteer naast de sjabloon die je wilt gebruiken hetbewerk het dns -sjabloonpictogram Sjabloonpictogram bewerken .
  4. Selecteer naast de record die u wilt bewerken hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram. Of selecteer TOEVOEGEN om een nieuw record aan de sjabloon toe te voegen.
  5. Selecteer Opslaan nadat je je wijzigingen hebt aangebracht.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.