Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

E -mails ontvangen door mijn abonnees

Je kunt zien welke e -mails je individuele abonnees hebben gezien en welke acties ze met die e -mails hebben ondernomen. Dit is een aanvulling op alle algemene statistieken die je kunt zien over de campagne en mailings in totaal.

  1. Klik in het gedeelte Abonnees op het e -mailadres dat je wilt verkennen.
  2. Klik op het tabblad Ontvangen e -mails om te zien welke e -mails naar die specifieke abonnee zijn verzonden en wanneer de mailing is ontvangen.
  3. Klik op de grote link ( Onderwerpregel ) om de specifieke statistieken voor die ene mailing te bekijken .
  4. Klik op de kleinere link ( Campagnetitel ) om de algemene statistieken voor alle mailings van die campagne te bekijken.
  5. De meest recente status van de individuele e -mail wordt aangegeven door een van de mailingstatussymbolen aan de rechterkant. Klik daar om de details uit te vouwen van alle acties die zijn uitgevoerd op die individuele e -mail voor deze specifieke abonnee. Je kunt de actie zien die de abonnee heeft uitgevoerd en de tijdstempel voor wanneer die actie heeft plaatsgevonden.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.