Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

E-mailgebruikersaccounts toevoegen

Naarmate je bedrijf groeit, hebben je werknemers mogelijk hun eigen e-mailadres van Microsoft 365 nodig. Voeg een gebruiker toe aan je account om een nieuw e-mailadres in te stellen.

Deze video is onderdeel van de instructieserie voor e-mail instellen.


Vereist: op het dashboard voor e-mail en office moet je bestaande accounts als gebruikers instellen voordat je nieuwe kunt aanschaffen. Je kunt echter nieuwe accounts aanschaffen op de website van GoDaddy.
 1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
 2. Selecteer Gebruiker toevoegen. (Als je eerder een gebruiker hebt verwijderd, kun je dat tegoed pas gebruiken om een nieuw account te maken als het oude volledig verwijderd is. Dit duurt maximaal een dag.)
 3. Je volgende stap is afhankelijk van het aantal en het type beschikbare gebruikers dat je in je account hebt:
  • Als er meerdere accounttypes beschikbaar zijn, kies je voor het Microsoft 365-accounttype die je wilt instellen en selecteer je Aan de slag.
  • Als er één accounttype beschikbaar is, sla je deze stap over en ga je verder.
  • Als er geen gebruikers beschikbaar zijn, koop dan een nieuw Microsoft 365-account om gebruikers toe te voegen.
 4. Kies het domein dat je wilt gebruiken en klik op Doorgaan. (Selecteer Een domein dat niet in mijn GoDaddy-account zit om een e-mail met extern domein in te stellen. Dan volg je de stappen om je e-mail in een extern domein in te stellen.)

  Opmerking: Als je al Workspace Email voor je domein hebt ingesteld, zie je een bericht Bestaande e-mail. Selecteer Doorgaan en zet de e-mailservice van je domein over naar Microsoft 365.

 5. Op de pagina Nieuw e-mailaccount maken vul je de volgende info in:
  Gebruikersinfo Wat te doen
  Gebruikersnaam Voer een naam in voor het @-teken.
  Voornaam Voer de voornaam van de gebruiker in.
  Achternaam Voer de achternaam van de gebruiker in.
  Accounttype Selecteer het type Microsoft 365-account dat je wilt gebruiken. Deze optie wordt alleen weergegeven wanneer er verschillende accounttypen beschikbaar zijn.
  Contactpersonen en bestanden delen met Selecteer andere domeinen waarmee je e-mailcontactpersonen, agenda's en bestanden wilt delen. Of selecteer Niet delen. Deze optie wordt alleen weergegeven wanneer er andere domeinen beschikbaar zijn, en als je meerdere gebruikers hebt om in te stellen.
  Beheerrechten Als je al een beheeraccount hebt toegewezen, hoef je geen anderen meer aan te maken, tenzij je die gebruikers beheerrechten wilt toekennen voor je Microsoft 365-account. Deze optie wordt alleen weergegeven als je meerdere gebruikers hebt om in te stellen.
  Wachtwoord Voer een wachtwoord in voor dit account (of gebruik een tijdelijk wachtwoord).
  Accountgegevens verzenden naar Voer maximaal 5 e-mailadressen in waarnaar gebruikersaccountmeldingen moeten worden verzonden.
 6. Klik op Maken. Je bent helemaal klaar! Je ontvangt een e-mail via het e-mailadres dat je hebt opgegeven voor meldingen wanneer je Microsoft 365-account klaar is voor gebruik.

Verwante stappen

Meer informatie