E-mailadressen/gebruikers aan je Office 365-account toevoegen

Nu dat je de productiviteit naar een hoger plan tilt met je Office 365-account van GoDaddy, kun je iedereen in je bedrijf instellen. Nieuwe gebruikers die je maakt, hebben eigen e-mailadressen en toegang tot de hulpprogramma's op basis van de accounts die je hebt aangeschaft.

Extra Office 365-e-mailadressen/gebruikers instellen

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Klik op Gebruiker toevoegen.
  4. Vul de volgende velden in en klik dan op Creëren:
    • Voer de voornaam, de achternaam van de nieuwe gebruiker in.
    • Voer het e-mailadres in dat je wilt gebruiken en selecteer de bijbehorende domeinnaam.
    • Selecteer indien van toepassing het Accounttype.
    • Selecteer de optie Beheerdersmachtigingen als je wilt dat de nieuwe gebruiker beheerdersmachtigingen heeft.
    • Voer in het veld Accountinformatie verzenden maximaal vijf e-mailadressen in waarnaar je de accountinformatie (waaronder het tijdelijke wachtwoord) wilt verzenden.

Als de gebruiker eenmaal is ingesteld, kan de gebruiker onder de eigen account het wachtwoord beheren en bijwerken.

Het Office 365-accountwachtwoord wijzigen

1. Meld je aan bij je Office 365-accountbeheer.
  2. Klik op Wachtwoord wijzigen.
  3. Voer de vereiste gegevens in en klik vervolgens op Opslaan.

Je hebt iemand aan je account toegevoegd en die persoon weet hoe hij of zij het wachtwoord moet bijwerken. Zorg er nu dan ook voor dat deze persoon weet hoe hij of zij overal waar een internetverbinding is toegang kan verkrijgen tot de e-mail door naar email.coolexample.com te gaan, waarbij coolexample.com de domeinnaam is.