E -mailadressen bijwerken voor gecontroleerde of nabestelde domeinnamen

Als je Domeinreserveringen of -monitoring hebt voor een domeinnaam, sturen we je binnen 24 uur een e -mailbericht nadat de status is gewijzigd. Je kunt het e -mailadres dat we gebruiken om je op de hoogte te stellen altijd bijwerken.

1. Meld je aan bij de pagina Mijn producten.
  2. Als je niet automatisch wordt doorverwezen naar die pagina, selecteer dan het tabblad Mijn producten:
  3. Tabblad Mijn producten

4. Klik op Alles beheren:
  5. Alles beheren

6. Selecteer op het tabblad Kopen/verkopen bovenaan je account Nabestellingen en bewaking .
  7. Selecteer de domeinnamen die je wilt wijzigen.
  8. Klik op E -mailopties in het menu.
  9. Voer in E -mailadres 1 het primaire e -mailadres in dat je door ons wilt laten gebruiken voor e -mailmeldingen.
  10. (Optioneel) : Voer in E -mailadres 2 een secundair e -mailadres in voor meldingen.
  11. Klik op OK.